Üretim

Üretim Tesisleri

Maharetli ustaların elinde bir sanat eserine dönüşen enfes lezzet Güzelce'de üretilip tüm dünyaya gönderiliyor. Merter'de hizmet veren 5 bin metre karelik üretim tesisinden sonra Güzelce'deki 6 bin 500 metre karelik bir tesiste modern ve hijyenik koşullar altında üretim yapılıyor.

GÜNLÜK ÜRETİLİYOR
Baklava, tel kadayıf, katmer, su böreği, şekerpare gibi birçok ürün, 7 gün 24 saat durmadan üretim yapılan bir tesise sahip. Sabah sekizden akşam beş buçuğa kadar unlu mamüller, şekerpare, katmer, et işleme ve paketleme yapılıyor. Öğleden sonra saat dörtte başlayan baklava ve çeşitlerinin üretimi ise gece ikiye kadar devam ediyor.

Sabaha kadar ise mağazalara transfer işlemi gerçekleşiyor. Burada günlük ortalama iki ton baklava üretimi yapılıyor. Ramazan ayında ise bu rakam iki katına çıkıyor. Üretim tesisi, 6 ton baklava, 500 kilo su böreği ve 500 kilo kadayıf yapılacak kapasiteye sahiptir. Ürünlerimiz mağazalara günlük olarak sevk edilerek müşterilerimizin taze ürün yemelerini sağlıyoruz.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.